Kari Pasta Korma

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Kari Pasta KormaSkladem79 Kč69 Kč bez DPH
Kari Pasta Korma - 283g
Korma je lahodné jemné kari a je jedním z nejoblíbenějších. Delikátní směs kokosu s autentickým kořením, to je jídlo, které je mírné a bohaté, aromatické a chutné.
Složení: Voda, mleté koření (12%) [koriandr (4%), kurkuma, koření, paprika, kmín, piskavice], řepkový olej (11%), cukr, koncentrované rajské pyré (5%), sůl, kukuřičná mouka, zázvorové pyré, Česnekové pyré, vysušený kokos (3%), kyselina (kyselina octová), sušená cibule, hořčičný prášek, sušený koriandrový list.
Neobsahuje gluten. Může obsahovat stopy ořechů.
Recept na klasické Kuře Korma
Recept je velmi jednoduchý a příprava pokrmu velmi rychlá.
Budete potřebovat: půl kila kuřecích prsou pokrájených na kostky, 1 menší cibulka pokrájená na kolečka,
1 malá lžička podrcených kuliček Pepř černý celý , 1 lžíce pokrájených mandliček, 25ml tučné smetany, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru nebo petrželky, 1/2 lžíce Fenyklové semínko, 1 větší rajče na kostičky, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce čerstvého jemně krájeného zázvoru nebo Pasta zázvorová, sůl k dochucení, 3 lžíce Pasty Kari Korma.
Jak na to:Rozpalte olej v pánvi a osmažte cibulku. Přidejte fenyklová semínka a smažte 2 - 3 minutky. Pak přidejte černý pepř a kuřecí maso. Opékejte 3 minuty a vmíchejte Pastu Kari Korma a rajče. Duste dalších 15 minut, nebo dokud maso není zcela měkké. Pokud se bude směs přichytávat ke dnu pánve, přidejte trochu horké vody.
Vmíchejte zázvor, půlku koriandrových lístků, mandličky a smetanu. Vše společně povařte 3 - 4 minuty. Před servírováním posypte zbylým koriandrem.