Prémiová japonská sójová omáčka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Prémiová japonská sójová omáčkaSkladem99 Kč86 Kč bez DPH
Prémiová japonská sójová omáčka - 150ml
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu. Pasterováno.
Sojová omáčka japonského typu je základním kořením a ingrediencí v asijské kuchyni již po tisíce let. Tato slaná, červenohnědá, výrazně vonící tekutina je vyrobená z fermentovaných sojových bobů za použití tradičních metod. Díky fermentaci jsou v omáčce obsaženy, pro naše zdraví prospěšné vitamíny – např. B12.
Omáčka je universální přísadou do celé řady pokrmů, kterým propůjčuje výraznější lahodnou chuť. Můžete ji přidat do jídla v průběhu vaření nebo použít jako stolní koření. Neobejdete se bez ní při podávání sushi. Je skvělá na marinádu, do dušených pokrmů, na smaženou zeleninu, kuře, na jarní závitky, do nudlových pokrmů a dodává vynikající chuť také polévkám a omáčkám.
Složení: voda, sójové boby 25,8%, sůl, pšeničná mouka, cukr.