Úvod »Koření» Směs koření Korma Curry


        

Směs koření Korma Curry

Korma curry mix

skladem

 

Číslo produktu: 486
Výrobce: SHAN foods - Pakistan
Parametr 1: 50g
běžná cena 45 Kč
naše cena:
39 Kč ( Nejsme plátci DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Směs indického kari koření Korma Curry - 50g

Recept Kari Korma

1-1 ½ kg Hovězí / Skopové řez v malých kostkách.
5 středních cibul najemno nakrájených
300g bílého jogurtu nebo smetany ke šlehaní
1-2 stroužky česneku
20 g mletého zázvoru
Ghee maslo
2-3 lžice citronové vody
Shan Korma Curry Mix jeden balíček (použijte méně, kdybyste chtěli mírné)

Postup na vaření:

V malé hluboké pánvi, přidejte nakrájené cibule, česnek a smažte několik sekund  na másle Ghee.

Pak přidejte maso, jogurt, zázvor,citronovou vodu a Shan Korma kari Mix. Zakryjte a vařte na mírném ohni, dokud maso nezměkne. Pokud chcete, přidejte 1-2 šálky vody.

Složení: červené chilli, sůl, koriandr, paprika, skořice, fenykl, kurkuma, kmín, pižmo meloun, bobkový list, černý pepř, zelený kardamom, hřebíček, muškátový oříšek, česnek, Papain.

Vyrobeno v Pákistánu


Required Ingredients:

Beef/Mutton 1-1½kg cut in small cubes.
Onions - 5 medium and finely sliced / 300g.
Yogurt plain, whipped 300g / 1½ cups
Garlic Paste ½ tablespoon
Ginger chopped 20g
Ghee/Oil 1½ cups / 250g
Kewra Water 2-3 tablespoons
Shan Korma Curry Mix one packet (use less if wanted mild)

Cooking Instructions:

1. To fry the onions:

• In a small deep pan, heat the Ghee and add the sliced onions. Sauté/fry on a high heat for 10 minutes or until the onions become transparent. Stir frequently

• Reduce the heat to low and continue to fry until the Onions are light golden. Stir continuously.

• Remove from the heat and drain the Ghee. Spread the fried onions on an absorbent paper. Allow it to cool and when crisp, crush coarsely with a rolling pin. Do not grind it into a paste.

2. In the same Ghee add Garlic and fry for a few seconds. Then stir in the meat, Yogurt, Ginger and Shan Korma Curry Mix. Cover and cook on a low heat until the meat is tender. If desired, add 1-2 cups of water.

3. Add crushed Fried Onions and Kewra Water. Cover and cook on a low heat for 5 minutes or until the Ghee separates from the gravy.



Ingredients:  Red Chilli, Salt, Coriander, Paprika, Cinnamon, Fennel, Turmeric, Cumin, Musk Melon, Bay Leaf, Black Pepper, Green Cardamom, Cloves, Nutmeg, Garlic, Papain.

Product of Pakistan

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: